Ouderenzorg Den haag

Professionele ouderenzorg in Den Haag

Wil je onafhankelijk thuis blijven wonen? Door het inschakelen van ouderenzorg in Den Haag kun je comfortabel thuis blijven wonen. Ik bied namelijk verzorgende en verplegende zorg aan cliënten in thuissituaties. Als je ouder wordt, heb je op een gegeven moment meer zorg nodig zodat je kunt blijven genieten van de leuke dingen in het leven. In het begin kan het soms wel even wennen zijn om iemand thuis te ontvangen die jou zorg geeft. Dat is erg begrijpelijk en ik zorg er daarom voor dat je je snel op je gemak zult voelen. Op basis van jouw behoeftes bekijk ik hoe ik de zorg daar zo goed mogelijk op kan laten aansluiten. Ik zal een zorgplan opstellen waarin duidelijk staat beschreven wat je van ouderenzorg in Den Haag kunt verwachten. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Of heb je vragen over indicatie voor wijkverpleging? Neem gerust contact met mij op!

Ouderenzorg Den Haag

Ouderenzorg in Den Haag

Merk je dat het voor je familie en kennissenkring lastig is om de zorg te regelen? Dat is vaak een goed moment om ouderenzorg in Den Haag in te schakelen. Zodra je meer zorg nodig hebt, neemt dit voor familie en kennissen meer tijd in beslag. Hierdoor kunnen hun dagelijkse activiteiten in de knel komen. In samenspraak met je andere verzorgers gaan we overleggen over wat je nodig hebt en welke zorg bij je past. Ik vind het belangrijk om nauw af te stemmen met je naasten zodat de zorg zo soepel mogelijk verloopt en je er zelf een prettig gevoel bij hebt. Dat is uiteindelijk waar het om draait. Merk je op een gegeven moment dat je meer of minder zorg nodig hebt? Geef het dan vooral aan want dan stellen we het zorgplan bij. Wil je ook ouderenzorg in Den Haag ontvangen? Vul het contactformulier in om je aan te melden.

Verschillende zorgvormen in Den Haag

Naast het geven van ouderenzorg in Den Haag bij jou thuis ben ik ook beschikbaar als verpleegkundige voor cliënten in woonsettingen. Ook daar kan ik zorg en begeleiding bieden die is afgestemd op jouw behoeftes. Hierbij vind ik het erg belangrijk om je net zo comfortabel te laten voelen als toen je thuis woonde. Zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en autonomie. Het is namelijk niet de bedoeling dat ik alles uit handen neem wat je zelf nog kunt doen. Naast mijn werk als verpleegkundige ben ik ook werkzaam als seniorencoach. De therapeutische vaardigheden die ik hierbij heb opgedaan pas ik ook toe bij het geven van ouderenzorg in Den Haag. Wil je je aanmelden voor zorg aan huis? Neem contact op!

Ouderenzorg Den Haag

Neem contact met ons op