Palliatieve zorg Den haag

Professionele palliatieve zorg in Den Haag ontvangen

Ben je op zoek naar een professionele verpleegkundige in regio Den Haag voor palliatieve zorg? Hier heb ik mij als verpleegkundige en seniorencoach in gespecialiseerd. Palliatieve zorg is er op gericht om jouw leven zo comfortabel mogelijk in te richten ondanks een terminale ziekte of beperking. Afhankelijk van jouw diagnose en behoeftes kan de zorg zich richten op het fysieke, emotionele, spirituele of sociale vlak. Ik vind het belangrijk om hierbij in te spelen op waar jij op dit moment het meeste belang bij hebt. Als seniorencoach kan ik je ook bijstaan door middel van rouwondersteuning of kan ik je helpen bij het aanschaffen van de juiste hulpmiddelen. Echter is palliatieve zorg niet alleen gericht op de doelgroep ouderen. Ik richt mij met palliatieve zorg in Den Haag omgeving op iedereen van elke leeftijd die een ernstige ziekte heeft. Wil je ondersteuning ontvangen die is gericht op het verbeteren van jouw kwaliteit van leven? Neem direct contact met mij op!

Palliatieve zorg Den haag

Palliatieve zorg in Den Haag in contact met andere professionals

Bij het geven van palliatieve zorg in Den Haag en omgeving werk ik graag samen met andere professionals. Hierdoor kan de continuïteit van de zorg aan jou gewaarborgd worden. Waarschijnlijk zit je op dit moment ook in een medisch behandeltraject. Dit kan gewoon gecombineerd worden met het aanvragen van palliatieve zorg in Den Haag. Om te bekijken of je in aanmerking komt voor het ontvangen van palliatieve zorg aan huis, hebben wij altijd eerst een kennismakingsgesprek. Hierbij gaan wij dieper in op de aard van de ziekte en de hoeveelheid zorg die je nodig hebt. Ook breng ik in kaart hoeveel ondersteuning er vanuit jouw naasten beschikbaar is. Wil je meer weten over hoe je in aanmerking kunt komen voor palliatieve zorg? Neem contact op!

Zorg aan huis in regio Den Haag

Wist je dat ik naast het geven van palliatieve zorg in Den Haag als verpleegkundige op veel meer vlakken inzetbaar ben? Zo kan ik bij je langskomen voor het bieden van verzorgende en verplegende zorg aan huis. Ook kan ik je ondersteunen bij het aanvragen van een indicatie wijkverpleging. Verder heb ik mij gespecialiseerd in verschillende coachingsmethodieken om jou te helpen met levensvragen. Ik kan je dus op veel verschillende manieren ondersteuning bieden. Wil je graag professionele en deskundige zorg ontvangen? Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Palliatieve zorg Den haag

Neem contact met ons op