Palliatieve zorg

Thuis palliatieve zorg ontvangen

Het leven met een ongeneeslijke ziekte is al moeilijk genoeg en ik wil je graag ondersteunen door middel van palliatieve zorg. Zodra je bent gediagnosticeerd met een levensbeperkende ziekte kun je direct palliatieve zorg aanvragen. Hoe we de zorg gaan vormgeven is geheel afhankelijk van jouw behoeftes en omstandigheden. Zo kan ik je zorg bieden op het gebied van pijnverlichting of andere symptomen die verband hebben met jouw diagnose. Een andere mogelijkheid is dat ik je ondersteuning geef op het gebied van medicatiebeheer of dat ik je op mentaal en emotioneel vlak coach. Het overkoepelende doel is dat jouw kwaliteit van leven wordt verbeterd. Zo kun je ondanks jouw ziekte zo comfortabel mogelijk leven. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het ontvangen van palliatieve zorg bij jou thuis? Neem gerust contact met mij op!

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg gericht op jouw kwaliteit van leven

Om te zorgen voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven werk ik graag samen met andere medische professionals. Denk bijvoorbeeld aan jouw arts, verpleegkundigen of andere specialisten op het gebied van palliatieve zorg. Ik maak dus gebruik van een interdisciplinaire benadering om te zorgen voor continuïteit van de zorg. Dit betekent dus dat jouw reguliere behandeling voor de ziekte waarmee je bent gediagnosticeerd gewoon door kan gaan. Je hoeft niet te kiezen tussen behandeling of palliatieve zorg omdat beide naast elkaar kunnen bestaan. Laat de symptomen van je ziekte jou dus niet weerhouden om een comfortabel leven te leiden. Ik ondersteun je graag om ervoor te zorgen dat de pijn en symptomen niet jouw leven beheersen. Wil je graag palliatieve zorg in Den Haag of omgeving ontvangen? Neem direct contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Wanneer kies ik voor thuiszorg?

Weet je niet zeker of ik jou thuis kan ondersteunen met palliatieve zorg? Afhankelijk van jouw diagnose kunnen wij kijken wat de mogelijkheden zijn. In sommige gevallen kan het voor jezelf fijner zijn om palliatieve zorg in het ziekenhuis te ontvangen. Dit is meestal zo wanneer je intensieve medische zorg nodig hebt. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Naast het geven van ouderenzorg en palliatieve zorg ben ik ook werkzaam als seniorencoach. Bij al mijn diensten staat een persoonlijke benadering centraal zodat je een prettig gevoel hebt bij de zorg die je ontvangt. Wil je thuiszorg ontvangen? Maak direct een afspraak!

Palliatieve zorg

Neem contact met ons op