Seniorencoach

Seniorencoach helpt jou bij levensvragen

Heb je behoefte aan een luisterend oor? Heb je last van sombere gevoelens en eenzaamheid? Als seniorencoach help ik je graag bij je klachten. Het is namelijk belangrijk dat je er niet te lang mee blijft doorlopen. Ik heb verschillende coaching methodieken aangeleerd waardoor ik jou kan helpen met verschillende levensvragen. Je krijgt hierdoor inzicht in eventuele oorzaken en we gaan op zoek naar manieren waardoor je je beter zult voelen. Tijdens de gesprekken ga ik oplossingsgericht te werk en luister ik naar jouw verhaal. Hierbij hanteer ik een doelgerichte werkwijze zodat ik je zo goed mogelijk kan ondersteunen. Ook zorg ik voor een comfortabele sfeer en reik ik je verschillende tips aan om in je dagelijks leven toe te passen. Wil je meer weten of je in aanmerking komt voor een vergoeding? Ik help je graag bij het aanvragen van een indicatie wijkverpleging.

Seniorencoach

Waarom een seniorencoach inschakelen?

Wat zijn de voordelen van het inschakelen van een seniorencoach? Natuurlijk staat jouw mentale welzijn op nummer één en als je ergens mee zit of in vastloopt is het van belang om daarvoor hulp in te schakelen. Hierdoor voorkom je dat de problemen erger worden en staat dit vitaal ouder worden niet meer in de weg. Afhankelijk van jouw hulpvraag kan ik als seniorencoach advies geven bij verschillende levensvragen. Wat goed is om te weten is dat ik een geheimhoudingsplicht heb en dus niets zal communiceren met bijvoorbeeld de huisarts. In mijn rol als seniorencoach geef ik ook geen medische zorg maar help ik je met levensvragen. Zo kan ik je ondersteuning bieden bij rouw of het omgaan met een chronische ziekte. Wil je meer weten over mijn werkwijze als seniorencoach of wil je ouderenzorg in Den Haag ontvangen? Neem gerust contact op!

Oog voor alle facetten in jouw leven

Om vitaal ouder te worden bekijk ik samen met jou naar alle verschillende aspecten van jouw leven. Door hier inzicht in te verkrijgen kunnen we je dagelijkse leven zo inrichten waardoor jij je vitaler voelt. We kijken dus naar de pijlers: fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal en spiritueel. Zo kan ik je tips geven over hoe je meer kunt bewegen op een manier die bij jou past. Ook bij zingevingsthema’s wil ik je als seniorencoach graag ondersteuning bieden. Door mijn afgeronde opleiding kan ik je hierin deskundige begeleiding geven waardoor je meer in balans komt te staan. Wil je graag coaching ontvangen? Neem contact met mij op en we plannen een afspraak in die in jouw agenda past.

Seniorencoach

Neem contact met ons op